Dacă figurez în Biroul de Credit ca rău platnic, mai pot accesa un credit?

Faptul că figurezi la Biroul de Credit ca rău platnic nu înseamnă neapărat ca nu mai poți lua un împrumut de la Sfera Credit IFN. Vom analiza cu atenție situația ta financiară alături de cea de la Biroul de Credit și dacă vei îndeplini condițiile de eligibilitate conform normelor Sfera Credit, vei putea accesa un nou împrumut.

Important de menționat este faptul că acordăm credite și persoanelor cu istoric negativ de plata, atât timp cât nu au o executare silită, cât timp nu există o poprire pe venitul aplicantului.

De fapt, unul dintre motivele pentru care interogăm baza de date a Biroului de Credit este pentru a verifica gradul dvs de îndatorare. După cum bine știți, Banca Națională a României impuse un grad maxim de îndatorare ce nu poate depăși 40% din venitul dvs net.

Interogarea în Biroul de Credit ne oferă această informație, valoarea tuturor ratelor pe care le ai la alte instituții financiare bancare și/sau nebancare. Raportând valoarea acestor rate la venitul tău, putem stabili dacă gradul de îndatorare impus de BNR este respectat.

Intră pe www.sferacredit.ro și te poți informa în privința opțiunilor de creditare oferite. De asemeni, ai posibilitatea să contactezi un operator la numărul de telefon 0314338720 și vei afla toate detaliile.

Chat on WhatsApp